Profix

Profix är ett företag som säljer tillbehör för iPhone och Samsung m.m. och utför service på det flesta Smartphones och Surfplattor såsom skärmbyte, batteribyte m.m.
Vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle genom att erbjuda ett enkelt och smart sätt att både köpa och sälja begagnade telefoner och övrig teknik.
Grundarna har sedan innan lång erfarenhet av bedömning och reparationer av telefoner och vet exakt vilket värde din telefon har.

Köpa Eller Sälja Mobil?

Snabbt & tryggt i hela Sverige..
Beställ online & skicka in din enhet. Fri frakt tur och retur. Hanteras & skickas tillbaka inom 48h.

Trasig Skärm Eller Dåligt Batteri?

Få hjälp på 30 minuter av våra Profix experter med din iPhone, Samsung, Huawei, Sony eller iPad.

Andra Skador?

Vi ser till att fixa din enhet oavsett så du kan fortsätta din vardag som vanligt. Profix lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt, hållbart och nära dig. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön.

Vi Erbjuder Snabba Reparationer Till Privatpersoner Och Företag I Hela Sverige.

Vare sig du har en iPhone, iPad, Samsung, Sony eller Huawei ska enheten fungera felfritt. Kombinationen av anpassad service efter våra kunders behov och utbildad personal har säkrat Profix”s plats som Sveriges Biligaste mobilreparatör.

Vi har möjligheten att underlätta vardagen för över 18 000 kunder varje år genom rätt service och vård för deras mobiltelefoner och surfplattor, det är vi väldigt glada över!
Välkommen till Profix

KOM FÖRBI OSS PÅ STARRVÄGEN 14 I KATRINEHOLM

VI FIXAR DIN MOBIL

Vi Sammarbetar Med

Oppunda Svets & Mekanik AB

Oppunda El AB

Familjen Samuelssons Fastigheter AB

Eriks Webbservice

Quat Nordic Solution