iPhone 122023-07-31T20:57:39+02:00

Steg 2 – Värdera din iPhone 12 – Få ett prisförslag

OBS! Vi köper inte vattenskadade eller böjda telefoner!

Så här säljer du din gamla telefon till oss2023-08-02T18:18:55+02:00
  1. Värdera din telefon nedan genom att svara så ärligt som möjligt på frågorna som finns i värderings kalkylatorn (alla frågor måste besvaras). Summan du får är vår offert (priserbjudande) för telefonen.
  2. Vi erbjuder minst 60 kr för varje telefon oavsett skick bortsett från vattenskadade och böjda telefoner som vi inte köper.
  3. När du fyllt i allt klickar du på ”Skicka” och du får sedan fylla i dina kontaktuppgifter. När du fyllt i alla dina kontaktuppgifter klickar du på ”Skicka” igen.
  4. Därefter skickar vi vår Fix Box (emballage) samt en fraktsedel till dig som du använder för att skicka telefonen fraktfritt och säkert till oss. Se video här hur du packar din mobil med Fix Box.
  5. Du har sedan 3 veckor på dig att skicka din telefon till oss.
  6. När vi fått din telefon går vi igenom den och om allt stämmer betalar vi ut pengarna till ditt Bankkonto inom 1-2 dagar. Skulle vi anse att uppgifterna du lämnade inte stämmer med i vilket skick telefonen är i får du ett nytt priserbjudande, accepterar du den betalas pengarna ut. Om du inte accepterar det nya prisförslaget skickar vi tillbaka din telefon helt kostnadsfritt.
Till toppen